Vízparti téma

2023.04.17. 11:28

Gárdonyi buszmegállóra került a Nagy Ho-ho-ho-horgász

Fantáziát látott a gárdonyi vasútállomás buszmegállójában, ezért Nagy Ho-ho-ho-horgászos grafikával látta el azt a Kétfarkú Kutyapárt. Terveznek még hasonló megmozdulást a környéken.

S. Töttő Rita

Forrás: Kétfarkú Kutyapárt

Igazi vízparti témát álmodott meg a gárdonyi vasútállomás buszmegállójára a Kétfarkú Kutyapárt, amelynek látványos és színes grafikáján a Nagy Ho-ho-ho-horgász és elmaradhatatlan barátja, a Főkukac mellett a Vízipók- és csodapók párosa is helyet kapott. Fenekes Roland, a párt képviselője a feol.hu-nak elmesélte: év elején járták be a környéket, Gárdonyban és Velencén is körülnéztek, s többek közt ezt a buszmegállót találták leginkább alkalmasnak arra, hogy rendbe tegyék, felplakátolják.

Forrás: Kétfarkú Kutyapárt

- Meglehetősen rossz állapotban volt, s mivel központi helyen van, ezért döntöttünk mellette. Nem ez lesz az utolsó akció a Velencei-tó környékén – árulta el Roland, ahogy azt is: az egyik grafikusuk készítette az alkotást, aki a Velencei-tó közelsége miatt választotta a vízparti témát. Ahogy ígérték, további hasonló akciókra is készülnek a Velencei-tó térségében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában