Pályázati felhívás

2023.04.13. 14:00

Civil szervezetek kaphatnak működési támogatást Szabadegyházán

Helyben bejegyzett civil szervezetek támogatására írt ki pályázati felhívást Szabadegyháza önkormányzata. Az érintettek működési költségeikhez kaphatnak anyagi hozzájárulást.

Héjj Vivien

1948-ban kapta ma ismert nevét a Fejér vármegyei település

Fotó: Nagy Norbert/FMH-Archív

Szabadegyháza önkormányzatának képviselő-testülete az államháztartáson kívüli forrás átvételéről és átadásáról szóló önkormányzati rendelete alapján pályázatot írt ki a helyi civil szervezetek támogatására.

A pályázat a civilek 2023. január 1. és december 31. közötti rendezvényeit, valamint az érintett szervezetek működési költségeit támogatja. A felhívásra bármely olyan Szabadegyházán működő civil szervezet jelentkezhet, amelyet az illetékes törvényszék szabadegyházi székhellyel jegyzett be.

A pályázatot zárt borítékban, egy példányban, az e célra készített adatlap és a kötelező mellékletek csatolásával személyesen vagy postai úton kell eljuttatni a polgármesteri hivatalba a képviselő-testületnek címezve. A benyújtási határidő: április 24., hétfő 16 óra.

Az elbírálás határideje: április 28., az eredményről 15 napon belül értesül a pályázó. A nyertesekkel az önkormányzat támogatási szerződést köt, a támogatás kifizetésére a szerződés aláírása után kerül sor.

A jelentkezéshez szüksége pályázati adatlap és a részletes kiírás elérhető a település honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában