Áprilisban is megrendezik a Családi Bütyköldét

2023.04.13. 15:00

Az egész család számára szórakoztató programokkal készülnek a Gárdonyi Géza Művelődési Házban

Április közepén ismét megrendezik a mára már hagyományossá vált Családi Bütyköldét a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Szilvási-Grund Helga, az intézmény igazgatója elárulta, ismét színes programelemekkel készülnek a családok számára.

Baráth Eszter

Azok a családok, akik rendszeres látogatói a Gárdonyi Géza Művelődési Házban szervezett Családi Bütyköldéknek, már megszokhatták, hogy egy mesefoglalkozás és egy kézműves foglalkozás alkotja a programot. Nem lesz ez másként április 15-én, szombaton sem. Szilvási-Grund Helga kérdésünkre elmondta, szombaton 10:00 órakor veszi kezdetét a mesefoglalkozás, amelynek keretében Kamarás Emese vezetésével A szarka fészke című angol népmesével ismerkedhetnek meg közelebbről a résztvevők. – A mese után kezdetét veszi a kézműves foglalkozás a M-ART tagjaival, ahol pedig az optikai csalódások adják a témát. Itt kétfázisú hajtogató, pörgető, forgó készítésére lesz lehetősége a résztvevőknek – emelte ki Szilvási-Grund Helga.
A művelődési ház igazgatója kiemelte, hogy a rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezéshez kötött, hiszen körülbelül 35 ember fogadására alkalmas az intézményben található Népmesepont. Jelentkezni az [email protected] e-mail címen tudnak, és ha részt vesznek a programon, ne felejtsék otthon váltócipőiket sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában