Várják a javaslatokat

2023.04.20. 18:30

A vasúti és buszmenetrendről kérdezik a nadapiakat

A nadapiak javaslatait várja az önkormányzat a vasúti és autóbusz menetrend módosítása kapcsán. A határidő szűkös.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Győrik Balázs, a nadapi képviselő-testület tagja hívta fel a lakosság figyelmét arra, hogy a település hamarosan egyeztetésbe kezd a helyi vasúti autóbuszmenetrend módosítása kapcsán. Mint hangsúlyozta, az Építési és Közlekedési Minisztérium megbízása alapján jelenleg is folyamatban van az idén december 10-től érvénybe lépő 2023/24. évi vasúti és autóbusz menetrendek egyeztetése. A lakosságtól beérkező igényeket az önkormányzat április 28-ig küldheti tovább az illetékes szolgáltatóknak. Maga az önkormányzat – emelte ki közleményében a képviselő -, a velenceiek javaslatát már biztosan támogatják, amely reggel 5 és este 8 óra között óránként közlekedő Nadap-Velence-Velencefürdő járatról szól.

A további igényeket, javaslatokat, észrevételeket a [email protected] címre "MENETREND" tárggyal írt levél formájában lehet eljuttatni Köteles Zoltán polgármester elektronikus postaládájába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában