Magyar Falu program

2023.04.29. 13:30

A települést segítő munkagépeket adtak át Etyeken

Etyek településfenntartását segítik azok az eszközök, amelyek összértéke 15,5 millió forint, s amelyeket Zólyomi Tamás, Etyek polgármestere vehetett át Erdélyi Rudolftól, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. vezérigazgatójától és Tessely Zoltán országgyűlési képviselőtől.

Házi Péter

Fotó: Tessely Zoltán képviselői facebook oldala

Amint Tessely Zoltán  beszámolt róla, a Magyar Falu Program pályázati támogatásából beszerzett homlokrakodóra szerelhető dönthető seprű és betonkeverő adapter mellett kotrógépre szerelhető gödörfúró, rönkhasító, törőfej és gereblyekanál is a csomag része volt. Ezeken felül Etyek önkormányzata beszerzett még egy lapvibrátort és egy döngölőgépet is.

A kis ünnepségen részt vett a csákvári je Csuta Zsolt mestercukrász is, aki Etyek süteményét alkotja majd meg a jövőben. A vendégeknek megmutatták többek között az Etyeki Sajtműhelyt, a Budaprés cider üzemét, a Hernyák Birtokot és a Sonkamestert is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában