Az oktatás szeptembertől folytatódik

2023.04.24. 14:29

A következő szezonban ugyanitt: egy időre elköszönt a fehérvári korisuli

Nagyon sok kezdő felnőtt, középhaladó gyermek és jégen totyogó apróság tanult meg idén is korcsolyázni az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok jegén. Most egy időre búcsút inthetünk a korcsolyáknak, vagy akár a kerekeken gördülő változatára cserélhetjük. Mondjuk a részleteket!

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Horváth-Buthy Lilla

Sok-sok játék, azonos arányban esések, nagy nevetések, ez volt a Kori Suli, sok családnak egy naptárba vésett program. Minden hétfőn és szombaton felnőttek és gyermekek húztak korcsolyát, hogy kipróbálhassák magukat a csarnok tükörjegén. Decemberben még a Mikulás is ellátogatott a korcsolyapályára, erről itt írtunk. 

Az apró kicsi gyermekek szüleikkel együtt sajátították el a korcsolyázás csínját-bínját, sokszor talán még sokkal hamarabb, mint a felnőttek. Persze, mert még bátrabbak, no meg kisebbet is esnek, pontosabban alacsonyabbról - beszélték egymás között a szkeptikusabb, korcsolyátlan kísérők. 

A Székesfehérvári Szinkronkorcsolya Szakosztály és Korisuli közösségi oldalán közölte: az oktatás szeptembertől folytatódik, a megmaradt bérletek felhasználhatók lesznek, erről részleteket először augusztus végén adnak közre. Azt viszont már most elárulták: "Felnőtt csoportunk tagjainak április 24-től június 15-ig lehetőség van hétfőn esténként 20-21 óráig görkoris oktatásra a Bregyó görkorcsolya pályán!" Ha esik, akkor az oktatás elmarad - tették hozzá. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában