Jótékonyság

2023.03.14. 08:30

Új játékokra gyűjtöttek az úrhidai óvodásoknak

Nem csak a nőket ünnepelték szombaton este a Közösségi Ház nagytermében rendezett bálon.

Hajdú Marianna

Hosszú szünet után mulathatták ki magukat a táncoslábú helyiek

Fotó: Úrhidai Tündérkert Óvoda és Bölcsőde

Az Úrhidai Tündérkert Óvoda és Bölcsőde dolgozói és szülői közössége rendezett jótékonysági rendezvényen az úrhidai óvodás gyermekek részére szerveztek jótékonysági akciót, mivel a kicsiket udvari beülős babaházzal és padokkal szeretnék meglepni.

A nemes cél érdekében az egész település megmozdult. Érkeztek a felajánlások mindenfelől. A tombola ajándékokra sem lehetett panasz. Ajándékcsomagok, torták sokasága érkezett a bálra, és a helyi vállalkozók közül is sokan ajánlottak fel ajándékutalványokat szolgáltatásaikhoz.

A felajánlásokra sem lehetett panasz, meg is hozták a várt sikert
Fotós: Úrhidai Tündérkert Óvoda és Bölcsőde

Volt köztük fotózási lehetőség, smink, kozmetikai kezelések, masszázs, fodrász, körmös, a tombola fődíja pedig egy két éjszakás páros pihenés volt Bakonybélben, amit szintén egy úrhidai család ajánlott fel. A hajnalig tartó zenét Nagy Zoltán szolgáltatta és Gráczer-Bíró Krisztina énekelt, ami az énekes részéről szintén egy felajánlás volt.

Mivel a faluban régen volt már zenés mulatság, a részvétel is szép számmal sikeredett. Nem csak a hangulat volt a vártnál is kirobbanóbb, de a rendezvény bevétele is jól alakult. Még nincs meg a pontos szám, de az már biztos: a gyerekek már tavasszal örülhetnek az új játékoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában