Frissen Fejérből

2023.03.08. 14:00

Tavaszi nagytakarítást szervez Ercsi önkormányzata

Olyan helyi illetőségű csoportok, közösségek, egyének jelentkezését várják, akik az általuk megjelölt területen, illetve területeken szemétszedéssel segítenék lakókörnyezetük szebbé tételét.

Héjj Vivien

Illusztráció!

Fotó: Kiss János/ÚN.

Települési nagytakarítási akciót hirdet Ercsi önkormányzatának városgazdálkodási irodája. A város tenni akaró polgárait cselekvésre hívják: várják csoportok, közösségek és egyének jelentkezését, akik az általuk választott területen szemétszedéssel segítenék a köztisztaság fenntartását.

A munkálatokhoz az iroda biztosítja a szükséges eszközöket – zsákokat és védőkesztyűket –, valamint az összegyűjtött hulladék elszállításáról is az önkormányzat gondoskodik.

Akik szeretnének csatlakozni a felhíváshoz, azok a polgármesteri hivatal városgazdálkodási irodáján, Talpasné Kiss Enikő városgazdálkodási ügyintézőnél jelentkezhetnek munkanapokon 7 és 16 óra között. Előzetes bejelentkezéseket és eszközigényeket telefonon a 25/515-600-as telefonszámon és e-mailben a [email protected] címen is fogadnak. A jelentkezés folyamatos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában