Kerek születésnap

2023.03.06. 16:00

Századik születésnapján köszöntötték Ilonka nénit

A település polgármestere személyesen köszöntötte fel 100. születésnapján a pusztaszabolcsi Horváth Lajosné Ilonka nénit.

Héjj Vivien

A napokban ünnepelte 100. születésnapját a pusztaszabolcsi Horváth Lajosné Ilonka néni

Forrás: Simonné Zsuffa Erzsébet közösségi oldala

– 100 esztendő egy ember életében fantasztikusan nagy idő. De ennyi időt szinte észrevétlenül, magától értetődően, friss szellemmel, érdeklődve, kíváncsian viselni még nagyobb. – írta közösségi oldalán Simonné Zsuffa Erzsébet, Pusztaszabolcs polgármestere, aki személyesen köszöntötte fel otthonában Ilonka nénit, akit csodálatos, szeretnivaló, elbűvölő emberként jellemez.

Horváth Lajosné Ilonka néni látta felnőni gyermekit, unokáit és dédunokáit, s látta, ahogyan szülőhelye is nőtt-növögetett, s város lett belőle. A polgármester közzétett bejegyzéséből kiderül, Ilonka néni fittyet hányva a konvenciókra bebizonyítja, 100 évesen sem akadályozhatja meg semmi abban, hogy odafigyeljen az egészségére: minden egyes nap megtesz 1000 lépést.

Az önkormányzat a jókívánságok mellett ajándékokkal köszöntötte az ünnepeltet, melyek között természetesen Ilonka néni kedvenc édessége is helyet kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában