Nagy munkában a DRV

2023.03.02. 14:00

Sok helyen nem lesz víz jövő héten

Ivóvízhálózat fejlesztési munkálatok zajlanak majd Magyaralmáson és Sárkeresztesen, emiatt várhatóan ivóvíz zavarosodás nyomáscsökkenés, illetve vízhiányos helyzet is kialakulhat.

Palocsai Jenő

Az átmenetileg zavaros, pontosabban opálos víz ugyanúgy fogyasztható a szolgáltató közleménye szerint

Fotó: Palocsai Jenő

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt tájékoztatta Magyaralmás lakóit, hogy a József Attila utcában, a Fenyves közben, valamint az Iskola és a Diófa utcában március 6-án és 7-én reggel 8-tól délután 3-ig az ivóvíz rendszeren dolgoznak majd a szakemberek.  

A társaság közleményében az áll, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a szolgáltatott ivóvíz megfelelő minőségére, amelynek fenntartásához elengedhetetlen a vezetékek, szerelvények karbantartása, fejlesztése, mosatása és fertőtlenítése. 

A szolgáltató azt is jelezte, hogy az említett utcákban nyomáscsökkenés, vízhiány, illetve ivóvízzavarosodás fordulhat elő. Utóbbi esetében a szolgáltató megnyugtatja a lakosokat. Közli, hogy az ivóvíz átmenetileg a opálossá válhat, de egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő a víz minősége. 

Ugyanezen feladatok várnak a DRV munkatársaira Sárkeresztesen is, ahol az Orgona, a Rákóczi, a Géza, az Ady és a Bem utcában végeznek hasonló feltételek mellett, hasonló munkálatokat március 7-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában