Változás

2023.03.01. 10:54

Hivatalosan is átadta a polgármesteri munkakört Szabadegyháza korábbi vezetője

A február 19-én megtartott időközi önkormányzati választáson a település lakói Csanádi Zoltán független jelöltnek szavaztak bizalmat.

Héjj Vivien

Összesen 17 napirendi pontot tárgyal Szabadegyháza képviselő-testülete

Forrás: FMH-Archív / Nagy Zoltán Péter

Az időközi választáson a település korábbi, a polgármesteri tisztséget 2014 óta betöltő Egriné Ambrus Andrea 390, míg a megválasztott új polgármester 529 szavazatot kapott. Az előző településvezető közösségi felületén tájékoztatta a közvéleményt arról, hogy február utolsó napján hivatalosan is átadta a polgármesteri munkakört Csanádi Zoltánnak.

– Stabil költségvetést hagyok a községre, a mai napon 330,9 millió forint van az önkormányzat számláján. Az önkormányzat nem rendelkezik kifizetetlen, lejárt határidős számlákkal, fizetési kötelezettségekkel, a hitelállománya 0 forint. – írta utolsó bejegyzésében Egriné Ambrus Andrea, aki egyúttal köszönetet mondott a településen élőknek azért, hogy a korábbi három választás alkalmával munkájának bizalmat szavaztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában