Hangzavar

2023.03.06. 11:43

Éjszakai rallyzás, gumicsikorgatás a körforgalomban: nem hagyta aludni a Horog utcaiakat egy fekete autós (videó)

Ha valaki esetleg megpróbált volna a legutóbbi éjjel pihenni a Horog utca lakói közül, nem volt rá sok esélye: egy fekete autós rallyversenyzőnek képzelte magát, s hosszú perceken át rallyzott a két körforgalom között.

Házi Péter

Forrás: Pexels.com

"Sokan panaszkodnak, hogy egymás után szűnnek meg a játszóterek. A Horog utcában kettő is épült a kis nemiszerv kompenzálására" - írta szarkasztikusan a Szeretem Székesfehérvárt csoport egyik tagja ahhoz a videóhoz, amit hétfő reggel osztott meg a közösségi oldalon. A video itt nézhető meg, s rajta az látható, hogy a palotavárosi Horog utca két kis körforgalma között bőgeti egy sofőr az autójának a motorját, s a körforgalomba nagy sebességgel behajtva, majd kanyarodva csikorgatja az autógumikat. Az illető ezt az első kör után egyáltalán nem unta meg, sőt, igencsak belelendült a mutatványba. Sajnos ezzel nem csak önmagát szórakoztatta, hanem a környék lakóit is, akik közül feltehetően sokan felébredtek a gumizajra. 
Nem elég, hogy a mutatvány hangja sokakat zavart, ha arra jött volna egy másik autós, akár még baleset is lehetett volna az eszeveszett rallyzásból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában