Helyi közösségépítés

2023.03.16. 15:00

Civil szervezetek támogatására írt ki pályázatot Iváncsa önkormányzata

Működési támogatásra pályázhatnak helyi érdekeltségű civil szervezetek, önszerveződő közösségek Iváncsán. A pályázatok benyújtási határideje: április 17., hétfő.

Héjj Vivien

Gondozott kertek és rendben tartott terciák versenyezhetnek

Fotó: Fehér Gábor / FMH-Archív

Az önkormányzat által életre hívott pályázat kedvezményezettjei a helyi civil szervezetek. A pályázat a szervezetek 2023. évi folyamatos működésével kapcsolatos kiadásokra és tevékenységük segítésére – például programszervezésre –, illetve helyi önszerveződő közösségek támogatására irányul. Olyan szervezetek kaphatnak támogatást, amelyek a kultúra, a közművelődés, az oktatás-nevelés, a szociális és karitatív tevékenység, a természet és épített környezet megóvása, az esélyegyenlőség, a hagyományápolás megteremtése vagy a sport terén a közösséget érintően maradandó, a település hírnevét öregbítő tevékenységet végeznek.

A felhívás szerint a pályázat elbírálásánál előnyt élveznek azok a civil szervezetek, amelyek működésükkel, programjaikkal olyan közösségi célú feladatokat látnak el, amelyek Iváncsa lakosságának érdekeit szolgálják.

A pályázat beadásának egyéb feltételeiről, valamint a szükséges mellékletekről, illetve az elszámolás módjáról, határidejéről a település honlapja ad további tájékoztatást. A benyújtás határideje: április 17., hétfő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában