Egy hónapon keresztül tart a gyűjtési időszak

2023.02.21. 20:00

Idén is tombol a Nemluxustáska kampánya

Korábban már beszámoltunk a Nemluxustáska kezdeményezéséről, mely keretén belül arra buzdítják az embereket, hogy a már nem használt, de még jó állapotban lévő táskájukat töltsék meg női higiéniai eszközökkel, amit aztán eljuttatnak olyan nőknek, édesanyáknak, akik rászorulnak ezekre a termékekre.

Déri Brenda

Forrás: Pexels.com

Sajnos nem minden nőnek adatik meg, hogy a számunkra általános, mindennapi higiéniai eszközöket megvásárolják maguknak, így a #nemluxustáska minden évben rendez egy olyan kampányidőszakot, amikor a segíteni vágyók ezeket a termékeket különböző gyűjtőpontokon keresztül leadhatják. Megyénkben személyesen Gárdonyban a Jó Pontban van erre lehetőség. Ezenfelül pedig minden olyan településen fel lehet adni a csomagot, ahol van Foxpost csomagautomata. A Foxpost ezt követően ingyenesen kiszállítja a csomagot a Máltai Szeretetszolgálatnak, akik eljuttatják a rászorulóknak.

Ami a táska tartalmát illeti, főként tisztálkodási szerekre, egészségügyi szárnyas betétre, fogkefére, fogkrémre, fertőtlenítőre és dezodorra van nagy szükség. 

A gyűjtés időszaka február 15-től egészen március 15-ig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában