Küldetés teljesítve

2023.02.20. 07:30

Humorbombák is repkedtek a martonvásári kvízesten

Az interaktív, közösségformáló programok népszerűsége megkérdőjelezhetetlen Martonvásáron. Az első ízben megrendezett Kvízest alkalmával sem volt ez másként. A szervezőknek ismét sikerült egy végtelenül izgalmas, nevettető műveltségi vetélkedőt megvalósítaniuk, amely összehozta a munkahelyi és barátit társaságokat, illetve elmélyítette a jó szomszédi viszonyokat.

Kecskés Zoltán

Godó Mónika programszervező és Bocsi Andrea a MartonKult igazgatója nem akármilyen estet szerveztek.

Fotó: Hornok Róbert

A játékmester a kifinomult humoráról jól ismert Éger László volt, aki ezúttal a műsorvezetői képességeit csillogtatta meg, ami már önmagában élményszámba ment. Ehhez adjanak még hozzá 22 csapatot és az őket lelkes tapssal buzdító „szurkolókat", akik már-már futballhangulatot teremtettek a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

Éger László a játékmester szerepében. 
Fotós: Hornok Róbert

– Alig egy hónappal Berecz András, Kossuth-díjas előadóművész humorestje után egy újabb, a rekeszizmokat is megmozgató rendezvényen vagyunk túl – nyilatkozta a feol.hu-nak a MartonKult igazgatója Bocsi Andrea és Godó Mónika programszervező.

– Érdről és Tordasról is érkeztek résztvevők, de a társaságok nagy része helyi illetőségű volt. Nagy öröm, hogy a fiatal felnőttektől egészen a szépkorúakig, valamennyi korosztály képviseltette magát. A regisztrált 22 csapat 8 fordulóban és különböző témakörökben – irodalom, történelem, képzőművészet, zene, mindennapjaink – mérte össze tudását. De volt olyan forduló, amely kifejezetten martonvásári kérdéseket tartalmazott.  Igyekeztünk olyan kvízt összeállítani, ami a hangulatot is fokozza, ugyanakkor tanulni is lehetett ezekből, hiszen minden kör után a megfejtésekre is fény derült. Jó volt látni a sok mosolygós arcot a teremben. Nem kérdés, hamarosan újabb kvízestet hirdetünk – mondták lelkesen a szervezők.

A „Nem lehetetlen küldetés" névre keresztelt vetélkedő győztese a MartonGizda csapata.
Fotós: Hornok Róbert

A „Nem lehetetlen küldetés" névre keresztelt vetélkedő győztese a MartonGizda csapata lett, nyereményük egy vacsorautalvány a Macska Panzió és a MartonKult jóvoltából. A második helyen a AgyaSOKK csapata végzett, melynek tagjai martonvásári ajándékokkal gazdagodtak. A dobogó képzeletbeli harmadik fokát SKÍZ csapata foglalta el, akik különleges borokat vihettek haza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában