Jobb a lábunk elé nézni..

2023.02.18. 08:00

Gyerekei kirepültek a babakocsiból, annyira rosszak a tóvárosi útburkolatok - állítja egy édesanya

Egy tóvárosi lakos állítja, annyira rossz minőségűek a lakónegyedben a gyalogos haladásra alkalmas utak, hogy gyerekei kirepültek a babakocsiból a buckák miatt.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció: FMH-archív

A minap egy Tóváros városrészben élő édesanya legalábbis erről panaszkodott egy internetes csoportban. A nem megfelelő minőségű útburkolatok pedig nemcsak a gyalogos közlekedést nehezítik meg, hanem még veszélyesek is. 

„Reggel a bölcsibe menet, a buszmegállóból indulva sétáltam a 2 évesemmel és a 2 hónaposommal. Az egyik magas padkán próbáltunk átmenni, amikor megbillent a babakocsi, felborult, és mindkét gyerek kirepült a babakocsiból. Nagyon megijedtünk mindhárman” – írja bejegyzésében az édesanya, aki hozzátette, hogy szerencsére nem sérültek meg a gyerekek, ő azonban lehorzsolta a karját és a lábát. Majd felidézett egy korábban történt esetet, miszerint várandósan is esett már el a nem megfelelő útburkolat miatt kicsivel odébb, de szintén a Tóvárosi lakónegyed területén.

Posztját a városgondnokság is látta, akik a következőt reagálták a leírtakra: 

„Kérem, fáradjon be a városgondnoksághoz és hivatalosan nyújtsa be kárigényét, jelölje meg a pontos helyszínt és szemtanúk elérhetőségét. Folyamatosan újítjuk fel a Tóváros járdáit is, a rendelkezésre álló forrás függvényében, idén 30 millió Ft-unk van erre a célra”


 


 


 


 


 


 


 


 


 



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában