Villany

2023.02.13. 17:30

Elkezdték az elavult oszlopok cseréjét Enyingen

Február 13-15 között a Batthyány utca kisfeszültségű hálózatának teljes körű megújítását végzik az E.on szakemberei.

Hajdú Marianna

Forrás: pixabay.com

Ahogy arról korábban is hírt adtunk, a jelenleg üzemelő faoszlopos hálózatot, annak légvezetékeit bontják el teljesen és alakítanak ki a helyére új betonoszlopos hálózatot. A 260 méter hosszú nyomvonalon 8 oszlop, a teljes légvezetékes hálózat, valamint egy kapcsolódó 50 méter hosszú földkábeles szakaszt cseréjére kerül sor.

A beruházás célja az üzemzavarok megelőzése, hogy még azelőtt gondoskodjanak az elöregedő hálózati elemek cseréjéről, mielőtt azokon meghibásodások keletkeznének - tudtuk meg az E.on Hungária Zrt.-től.

Emiatt kedden és szerdán 8:30-14:30 között, 16-án 8:00-10:00 között az Erzsébet utca teljes hosszán és a Nagyatádi utca 17. szám alatt kell az érintett területen tervezett áramszünetre számítani. A szolgáltató az érintett lakosokat levélben előre értesítette a beavatkozásról, a tervezett üzemszünet várható idejéről és időtartamáról. Ez utóbbit minden esetben a minimálisan szükségesre tervezik, amennyi technológiai szempontból elengedhetetlen a beavatkozások elvégzéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában