Frissen Fejérből

2023.02.20. 14:20

Díszoklevelet vehetett át Krizerné Virág Szilvia főnővér-helyettes

A Szent Pantaleon Kórház honlapján tette közzé, hogy szakmai elismerést kapott kórházuk munkatársa, Krizerné Virág Szilvia.

Horváth-Buthy Lilla

Magyar Ápolók Napja alkalmából: Krizerné Virág Szilvia a Magyar Ápolási Egyesület országos ünnepségén a Magyar Ápolási Egyesület Díszoklevelét vette át kimagasló szakmai és egyesületi munkája elismeréseként, Budapesten a Vakok Iskolájának Nádor-termében

Forrás: Szent Pantaleon Kórház közösségi oldala

Mint írták, a Magyar Ápolási Egyesület országos ünnepségén a Magyar Ápolási Egyesület Díszoklevelét vette át kimagasló szakmai és egyesületi munkája elismeréseként a napokban. A díjazott 34 évig dolgozott a Szent Pantaleon Kórház csecsemő- és gyermekosztályán, ahol a koraszülött csecsemők ellátása történik, jelenleg pedig (2023 januárja óta) az újszülött osztályon végzi munkáját, mint főnővér-helyettes.

Krizerné Virág Szilvia méltatásából kiderül, nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező munkatárs, kiváló vezető és irányító a szakdolgozók körében,  a felmerülő problémákat magas szakértelemmel, kitűnő empátiás készséggel kezeli. A kollégákkal való együttműködése, kapcsolata, kedves személyiségének, szakmai tudásának, hozzáállásának köszönhetően mind az osztályon, mind a társosztályokon kimagasló. A betegekkel és a hozzátartozókkal is kiváló kapcsolatot alakít ki. Szilvia szakmai elhivatottsága a fiatal szakdolgozóknak példaként szolgálhat - írják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában