A szombati erős szél rengeteg vezetéket szakított le

2023.02.06. 15:45

Belógó vezeték zavarja a közlekedést a Bodrogi utcában

Ahogy azt a katasztrófavédelemtől is megtudtuk a hétvégi erős szél rengeteg kárt okozott országszerte, mely alól megyénk sem volt kivétel.

Déri Brenda

Szalaggal jelzik az útra belógó vezetéket

Fotó: Tischler Anikó

A fakidőlések mellett rengeteg leszakadt vezeték is fennakadást és áramkimaradást okozott számos területen. Valószínűleg az az útra rálógó vezeték is ennek a szélsőséges időjárásnak az eredménye, ami Székesfehérváron a Bodrogi utcában fotózott egy arra közlekedő. Megkerestük az E.ON-t, hogy a hatáskörük alá tartozik-e a fent említett szakasz, azonban tájékoztatásuk szerint internet-vagy kábeltévé szolgáltatót érinthet a belógó légkábel. Így az arra közlekedőknek, illetve az ott élőknek célszerű bejelentést tenni az illetékes szolgáltatónál, hogy mielőbb megjavítsák a vezetéket. Továbbá az áramszolgáltató elmondta, hogy a székesfehérvári üzemükben a hétvégi vihar okozta károk javítását követően minden otthonban helyreállították az áramszolgáltatást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában