Elindult a szolgáltatás

2023.02.13. 16:30

Applikáción keresztül kaphatják a helyi híreket a baracsiak

Elektronikus úton, közvetlenül saját készülékükre kaphatnak különböző, a településsel és a közösséggel kapcsolatos információkat a baracsi lakosok. A településen elindult a Munipolis szolgáltatás.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels.com

Az újonnan induló szolgáltatás segítségével a baracsi lakosok, vagy a településen dolgozók, SMS-ben, e-mailben vagy a Munipolis alkalmazáson keresztül juthatnak fontos információkhoz. Az ingyenes regisztráció során a felhasználó beállíthatja, mely témák érdeklik, melyek azok a területek, amelyekkel kapcsolatban szeretne híreket kapni.

A szolgáltatáson keresztül a lakossághoz eljutnak az önkormányzat hírei, veszélyhelyzeti riasztások például áramkimaradásról, viharokról, forgalmi korlátozásokról. A regisztráltak kézhez kaphatják a különböző sport- és kulturális események meghívóit, felmérésekben, közvéleménykutatásokban vehetnek részt, valamint önkéntes munkára szóló felhívásokat is kaphatnak.

Regisztrálni a www.baracs.munipolis.hu weboldalon, vagy az alkalmazás letöltésével, esetleg kitöltött regisztrációs lap önkormányzati hivatalban történő leadásával lehet.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában