Meghatározott időben és helyen adhatják le a küldeményeket

2023.02.27. 10:59

A látogatási tilalom alatt is küldhetnek csomagot a kórházban fekvő betegeknek hozzátartozóik

Ahogy arról korábban beszámoltunk, február 24-től visszavonásig látogatási tilalmat rendelt el a Fejér Vármegyei Kormányhivatal a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház teljes területére. Meghatározott szabályok mellett azonban lehetőség van csomagot küldeni a fekvőbetegek részére.

Baráth Eszter

Forrás: FMH-archív

A kórház tájékoztatása szerint két átvételi ponton lehet csomagokat leadni a betegeknek. Hétköznapokon 8:00 és 16:30, hétvégén és ünnepnapokon pedig 8:00 és 12:00 óra között, a Seregélyesi út 3. szám alatt lévő főportán, valamint a Seregélyesi út 16. számnál, a mentőállomással szemben veszik át a küldeményeket.
Fontos, hogy a beküldeni kívánt pakkon nyomtatott betűvel, olvashatóan legyen feltüntetve a beteg neve, TAJ száma, az osztály megnevezése, valamint a hozzátartozó neve és telefonszáma. Egy beteg részére naponta csak egy csomagot lehet küldeni, aminek súlya nem haladhatja meg a 4 kilogrammot. A kórház felhívja figyelmet, hogy értékeket és romlandó élelmiszereket szigorúan tilos a küldeménybe helyezni. A Sürgősségi és Intenzív Betegellátó Osztályon kezelt betegek számára csak a legszükségesebb kellékeket tudják átvenni.
Hasonló módon a betegek is tudnak hazaküldeni csomagot, amelyet szintén a megjelölt pontokon vehetnek át a hozzátartozók. Ezeket az intézmény legfeljebb három napig őrzi meg. A kórház az elveszett csomagokért, valamint az abban elhelyezett értékekért nem vállal felelősséget. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában