Előrehozott felújítás

2023.01.17. 11:20

Mégis folytatódik az útépítés Tordason

Az Erdőmajori út felújítása tavaly decemberben kezdődött. Akkor eltávolították a rossz minőségű fedőréteget és Juhász Csaba, polgármester arról tájékoztatott, hogy a munkálatok idén márciusban folytatódnak majd.

BB

A felújítás első szakasza már a héten elkészülhet az Erdőmajori úton

Fotó: Tordasi Önkormányzat

A napokban viszont kiderült, már a héten belevág a kivitelező az út aszfaltozásába. A munka Erdőmajor bejáratától kezdődik és első ütemben az Öreghegyig tart. Tervek szerint az első napon – január 17-én kedden - egy kiegyenlítő réteg, másnap a kopó réteg kerül az útra, ám mindez az aktuális időjárás függvényében alakul. 

A település önkormányzatának közösségi oldalán közzétett indoklás szerint a munkálatok március előtti folytatását a közbeszerzési határidők indokolják, mivel a szerződésben 60 nap áll a kivitelező rendelkezésére. A műszaki ellenőr úgy döntött, az időjárás alkalmas a munkák téli elkezdésére. A határidő viszont ki is tolódhat, ha az időjárás kedvezőtlenül alakul a továbbiakban.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában