Rezsicsökkentés

2023.01.04. 14:30

Egy időre elköszön a Vörösmarty Színház

Ahogy rengeteg intézmény, úgy a Vörösmarty Színház is igyekszik annyira lecsökkenteni a rezsiköltségeit, amennyire csak tudja, így viszont egy időre búcsúznia kell a közönségtől.

Déri Brenda

Fotó: Tóth Réka / Feol.hu

Ahogy az a színház hírportálján is olvasható a január elsejei hagyományos újévi koncert után egészen március elejéig az épület zárva tart. Ennek elsődleges oka a költségcsökkentés, így a bezárás alatt a műszaki berendezések egy része is leáll. 
- Még tavaly elkezdtük a hibás vagy nem megfelelően működő tűzgátló ajtók cseréjét, amik egy esetleges tűzesetnél nagyon fontosak, hogy jól működjenek. Ezt ebben az időszakban is folytatjuk, illetve szintén lecseréljük a közönségtérben található nyílászárókat és a világítótesteket, ez utóbbit ledes változatra, ami energiatakarékosság szempontjából sokat számít a jövőben - nyilatkozta Bécsi Attila, a színház üzemeltetési vezetője. 
Továbbá azt is hozzátette, hogy a tervezett nyitás március eleje, ahogy azt korábban a város polgármestere Cser-Palkovics András újévi köszöntőbeszédében mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában