Év végi szünet

2022.12.19. 18:30

Szerdától bezár a Floriana Könyvtár és Közösségi Tér Csákváron

Szerdától egészen jövő év január 7-ig zárva tart Csákváron a Floriana Könyvtár és Közösségi Tér. A könyvtári szolgáltatás viszont már hétfőtől szünetel.

Borsányi Bea

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Egyelőre gőzerővel próbálnak az általános iskolások a szerdán esedékes karácsonyi műsorra, amely az év utolsó programja lesz a közösségi házban. A 16.30 órakor kezdődő ünnepség nyilvános, mindenkit szeretettel várnak. Ezt követően a házban megkezdődik a szokásos év végi szünet, ami a könyvtárat már most is érinti: a kölcsönzés és minden könyvtári szolgáltatás szünetel. Nyitás január 10-én kedden lesz. 

A Floriana Könyvtár és Közösségi Tér azonban január 7-én már megnyitja kapuit, ekkor rendezi ugyanis Újévi Koncertjét a Rátonyi Róbert Színház, amelyet tavaly hagyományteremtő céllal hívtak életre. A szünet idején színházjegyeket, amiket egyébként a könyvtárban is meg lehet vásárolni, a www.csakvarszinhaz.hu weboldalon vehetnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában