Két ünnep egy koncerten

2022.12.13. 15:30

Se belépő, se regisztráció

A Fúvószenekari Koncertsorozat III. felvonásaként ismét fellépnek a móri fúvósok a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban.

Palocsai Jenő

A tavalyi koncert is teltházat hozott

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Nemcsak zenekedvelőket vár a Móri Ifjúsági Fúvószenekar a péntek este hatkor kezdődő koncertre, hanem minden ismerőst, érdeklődőt, ugyanis a zenészek csapata kettős ünnepet tartanak ezen a napon. Az egyik ok, amiért zenéjükkel kényeztetik a hallgatóságot, az az, hogy most ünnepli a zenekar a negyvenéves fennállását. A másik ok természetesen az, hogy nem telhet el karácsony a móri fúvósok nélkül. A kettős ünnepre való tekintettel más művészek is színesítik a karácsonyi koncertet. Részt vesz a Móri Radnóti Miklós Általános Iskola Kórusa, a DanceArt Táncstúdió, az Edelweiss Móri Német Nemzetiségi Táncegyesület, valamint a Rozmaring Móri Kistérségi Nemzetiségi Táncegyüttes Egyesület.

Az előadás ingyenes és regisztrációhoz sem kötött, így nem kell készülni semmivel, csupán csak elmenni a Wekerlébe , és ott egy szép, meghitt és hangulatos estét eltölteni, ünnepelve a születésnapos zenekart és várva a karácsonyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában