Frissen Fejérből

2022.12.23. 11:30

Ma este már nem borul sötétségbe az Auchan-körforgalom

Korábban beszámoltunk arról, hogy az Auchan-körforgalom környékén napok óta nem világítanak a köztéri lámpák, ami rendkívül balesetveszélyes, különösen egy ilyen forgalmas csomópont esetében. A jó hír viszont, hogy ma este már nem borul sötétségbe a környék, elhárítják a hibát.

Baráth Eszter

Fotó: Pesthy Márton MW

Tegnap még arról olvashattak portálunkon, hogy kérdéses, kinek a feladatkörébe tartozik az Auchan-körforgalom környékén magasodó lámpatestek karbantartása. Ma viszont Bozai István városgondnoktól megtudtuk, hogy a városgondnokság és az E.ON szakemberei közös erővel vonultak a helyszínre, hogy megállapítsák, mi okozhatja a problémát.
Bozai István elmondása alapján korábban egy kamion ütközött neki az egyik lámpaoszlopnak, erről viszont nem érkezett bejelentés, nem tudtak a balesetről. Az ütközés során az oszlop megsérült, a soros bekötés miatt pedig az érintett lámpatestet követő lámpák is működésképtelenné váltak.
A városgondnok köszönetét fejezte ki az E.ON munkatársai felé gyors segítségükért, hiszen a hibaelhárítás jelenleg is folyamatban van, ennek köszönhetően pedig ma este már világítani fognak majd a köztéri lámpák.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában