Tüzifát kaptak ajándékba

2022.12.14. 14:30

A szüreti bál tombola nyereményét adta tovább a nyertes

Kis kitérő után a kajászói Gyöngysor Óvoda óvodásainak ad majd meleget az a kaloda tűzifa, amelyet még a szüreti bál tombolanyereményének ajánlott fel a Robinia Group Kft. – olvasható a Kajászói Önkormányzat bejegyzése a közösségi oldalon.

Borsányi Bea

A fát tombola nyereménynek felajánló Robinia Group Kft. képviselője, Mester Nikoletta, óvodavezető (k) és Sallai Szilvia, kajászói képviselő (j)

Fotó: Kajászói Önkormányzat

Mivel a nyertes, Varga Péter nem környékbeli lakos, így jótékony célra ajánlotta fel nyereményét, a szervezőkre bízva a tökéletes célpont megtalálását. Sallai Szilvia képviselő közbenjárására, aki a szüreti bál egyik aktív szervezője is volt, a fát – illetve az arra jogosító utalványt - a napokban kapta meg az óvoda. Mester Nikoletta, óvodavezető a feol.hu-nak elmondta, nagyon örülnek a közel két köbméter fának. – A múlt héten értesítettek minket a döntésről, az egész „ügyet” egy nap alatt le is rendeztük, sőt már a fa is megérkezett. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy fával tudunk fűteni, ami Császár Roland, polgármesternek köszönhető, aki gyorsan lépett, amikor kiderült, elszabadulnak a gázárak idén télen – mondta az óvoda vezetője.

A kajászói Gyöngysor Óvodában jelenleg két csoport működik, összesen 43 kisgyerek jár az intézménybe, amelyet nem mellesleg éppen bővítenek, így jövő szeptembertől már 4 csoportszoba áll rendelkezésre és az is biztos, hogy egy csoporttal többet indítana a következő nevelési évben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában