Hat kategória, harminc jelölt

2022.12.19. 16:00

A lakosság választhatja meg Dunaújváros kedvenceit

Ismét keresik Dunaújváros kedvenceit. Hat kategóriában, egészen december 30-ig lehet szavazni a város kedvenc helyeire, közösségeire.

Baráth Eszter

Forrás: pixabay

Idén újra elindult a Dunaújváros Kedvence online szavazása, ahol több kategóriában, minden nap szavazhatnak a városlakók. A jelöltek között régi visszatérők és újoncok is helyet kaptak, így valóban csak a lakosságon múlik, 2022-ben ki nyeri el a megtisztelő címet.
A kultúra kategória jelöltjei között a Munkásművelődési Központ, a Magyar Papírmúzeum, a József Attila Könyvtár, az Intercisa Múzeum és a Kortárs Művészeti Intézet sorakozik. A közösségek csoportban a Terítéken Dunaújváros és Környékére, a 4MOM-ra, a Dunai Kincses Kert Termelői Piacra, a Csomagtartó Vásár és Bolhapiacra és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségre lehet szavazni. A sport kategória jelöltjei a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia – DKKA, a R’angles – KCR jégkorong csapara, a Dunaújváros Futball Club, a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület – DFVE és a DKSE – Dunaújvárosi Központi Sportegyesület.
A vendéglátás kategória öt jelöltje a Corso Étterem és Söröző, a Sütikék Cukrászda, a Dunagyöngye Halászcsárda, a Piac téri lángosos és a Garázs Vendéglő. A nevezetességek között a Római városrészben található Víztorony, az Evangélikus templom, a Dunai Vasmű, a Muki kismozdony és a Duna-part várja a szavazatokat. A hatodik kategória a szórakozásé, ahol a Kaptár Music Pub, a Remix Klub, a Maarsk Cafe, a Dunafitt Studio és az Ikon Lounge & Cofe szerepel a listán.
A dunaujvarosmesel.hu oldalon december 30. 9:00 óráig várják a voksokat, szavazni akár többször is lehet. A kategóriák nyerteseit az esztendő utolsó napján hirdetik ki ünnepélyes keretek között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában