Hobbikiállítás

2022.11.08. 14:00

Várják a bemutatásra szánt gyűjteményeket, érdekes tárgyakat Alcsútdobozon

Alcsútdobozon 22 éve rendezik meg a hobbikiállítást, amelyre az idén november 25-én kerül sor a szokott helyszínen, a sportcsarnok emeleti kistermeiben. A szervezők egészen az utolsó napig várják a kiállításra felajánlott gyűjteményeket, egyedi darabokat.

Borsányi Bea

Fotó: Zsohár Melinda

Tóth Erika jelenlegi polgármester húsz éve, még művelődésszervezőként hívta életre az első hobbikiállítást, amelyen mindig akad új – kisebb-nagyobb – gyűjtemény, amelyik új oldalát mutatja meg a faluban élő, amúgy egymást ismerő embereknek. A szervezés már az idén is elindult, néhányan már jelezték, szívesen visznek „kincseikből” a kiállításra. Biztosan lesz egy baglyos gyűjtemény, benne mindenféle baglyos figurákkal, ékszerekkel. Egy kisfiú hűtőmágneseit készül megmutatni, egy idősebb hölgy pedig az által gyűjtött golyóstollakat állítja ki a csarnokban. A szervezők bíznak benne, hogy az idén is érdekes kiállítás jön össze, hiszen az elmúlt években nagyon széleskörű volt mindig ez a kifejezetten alcsútiaknak létrehozott kiállítás. Az évek alatt a szalvétáktól a háborús maketteken keresztül, a sálakig és a horgolt figurákig rengeteg minden előkerült.

Aki szeretné megmutatni, milyen számára értékes, de mások számára is érdekes tárgyai, gyűjteménye van otthon, az a 06 70 450 8738-ös mobilszámon jelezheti részvételi szándékát és akár még a kiállítás napjának reggelén is felteszik az általa hozott tárgyakat. A megnyitót november 25-én 16.30 órakor tartják a sportcsarnokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában