Frissen Fejérből

2022.11.29. 07:30

Székesfehérvár valamennyi részébe elviszik az ünnepi hangulatot a programokkal

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a különböző városrészekben is számos adventi programmal készül az érdeklődők számára. Ma délután az első ilyen alkalmat az Öreghegyi Közösségi Házban tartották.

Baráth Eszter

Fotó: Baráth Eszter

A belvárosban szervezett adventi programok mellett a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ munkatársai igyekeznek a legtöbb városrészbe is eljuttatni az ünnepi hangulatot. Az elkövetkezendő hetekben több közösségi házban tartanak majd különböző eseményeket, amelyek mind az ünnepre való hangolódást segítik.
A szervezők önkéntesekkel kiegészülve ma az Öreghegyi Közösségi Házban várták az érdeklődő kicsiket és nagyokat egyaránt. A gyerekek megpróbálhatták felismerni a Mikulás szarvasainak agancsait, egy kirakó segítségével képet alkothattak egy hóemberről és egy labirintussal is megpróbálhattak megküzdeni. A kézműves foglalkozások sem maradhattak ki a délutánból, az érdeklődők készíthettek hóembert, dekorálhattak karácsonyfadíszeket és dekupázs technikával is alkothattak ünnepi dekorációt.
Az elkövetkezendő hetekben többek között a Vízivárosi Közösségi Klubban, a Kisfaludi Közösségi Házban, az Alsóvárosi Közösségi Házban, a Csalai Közösségi Térben, Börögöndpusztán a Tó Sörözőben is hasonló programokkal várják az érdeklődőket. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában