Azzal is kibékülne, ha a gép memóriakártyáját visszakaphatná…

2022.11.04. 10:15

Segítséget kér Fehérvár ismert, idős fotósa: elhagyta fényképezőgépét

Elhagyta fényképezőgépét Székesfehérvár ismert fotósa, az idős Perényi István doktor, segítsünk neki megtalálni, visszajuttatni hozzá!

Házi Péter

 

-Temetőkbe járás közben a Canon 730 HS típusú fényképezőgémet "elvesztettem" (tokjában volt) . Csak arra kérem a megtalálóját, hogy a gépben lévő SD kártyát címemre visszaküldeni szíveskedjen (Horvát István lakótelep 3.), a gépet meg használja egészséggel, a töltőjét is odaadnám. Tudom, hogy reménytelen eset, szerencsémre van még néhány gépem. P.Pista bácsi.

Perényi István annak is örülne, ha legalább a gép memóriakártyáját visszakaphatná az azon lévő fotók miatt
Fotós: Shutterstock (illusztráció!)

A fenti bejegyzést osztotta meg Székesfehérvár ismert fotósa a Fehérvári vagyok közösségi oldalon. A segítségkérésre sokan reagáltak, van, aki javasolta, hogy az elveszett és talált tárgyak fehérvári csoportban is érdemes lenne a segítségkérést megosztani, más arról érdeklődött, hogy pontosan mikor történt mindez. Sajnos a gép, illetve az SD kártya tudomásunk szerint egyelőre nincsen meg. Aki tud információt, kérjük, írjon nekünk a [email protected] címre, hátha együtt tudunk segíteni abban, hogy „happyend” legyen a vége a történetnek!

Perényi doktor Székesfehérvár ismert fotósa, aki annak idején a körzet állatorvosaként végigfényképezte a történelmi külvárost, a Palotavárost, és annak bontását is megörökítette, s egyébként ma is aktívan fotózza a megyeszékhely történéseit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában