Hulladékgyűjtés

2022.11.09. 17:00

Papírgyűjtés: az iskolai diákönkormányzatot lehet támogatni

Ha csütörtökön-pénteken beviszik az otthoni felesleges papírhulladékot, az iszkaszentgyörgyi iskola diákönkormányzatát támogathatják. Ezen a két napon ingyenesen leadható az elektronikai hulladék is.

Borsányi Bea

Forrás: Zantleitner Ingrid / Komárom-Esztergom Megyei 24 Óra (illusztráció)

November 10-én csütörtökön 7 és 17 óra között bárki beviheti az iskola udvarába felállított konténerbe a színes, vagy fekete-fehér, otthon összegyűlt újságpapírját, megmaradt kartondobozait, vagy más papír alapú, de nem szennyezett papírhulladékát. Az elszállított papírból befolyt összeg az iskola diákönkormányzatának számlájára kerül, így tehát közvetetten támogathatják a falubeliek a diákokat, illetve a diákönkormányzat által szervezett rendezvényeket. 

Pénteken reggel 7 és 9 óra között ugyancsak az iskola udvarán letett konténerbe ingyen el lehet helyezni a tönkrement, használhatatlanná vált, vagy törött elektromos háztartási holmikat, mint pl. mosógép, mosogatógép, tablet, telefon. Ugyanakkor a veszélyes hulladékokat, így a képcsöves televíziót, a nyomtatót, vagy a monitort nem viszik el. Ha viszont van otthon lemerült elemük, azt szintén bedobhatják az iskola épületében kihelyezett használtelem gyűjtő ládába. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában