Elismerés

2022.11.16. 18:00

Megyei könyvtárosokat díjaztak

Könyvtárosoknak tartott továbbképzés keretében adták át idén a Tóth György Emlékérmet és a KSZR-díjat. A díjakkal a szakmában dolgozók mellett az olvasók is kifejezhették elismerésüket.

Héjj Vivien

Baki Ferencné Rózsika, a besnyői Könyvtári, Információs és Közösségi Hely könyvtárosa kapta idén a KSZR-díjat

Fotó: Takács Sára

A megye könyvtárosainak szervezett szakmai továbbképzés alkalmával adott át elismeréseket a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A Tóth György Emlékérem elnyerésére tehettek jelölést a szakmában dolgozók és a könyvtárak olvasói. Az év legjobb könyvtárosának járó elismerést idén Nagy Zsuzsanna, a sárbogárdi Madarász József Városi Könyvtár nyugállományba vonuló vezetője vehette át.

A Tóth György Emlékérmet Nagy Zsuzsanna, a sárbogárdi könyvtár nyugállományba vonuló vezetője vehette át
Fotós: Takács Sára

A Könyvtárellátási Szolgáltatási Rendszer díját a kistelepüléseken dolgozók közül kaphatta meg az, akit a Vörösmarty Mihály Könyvár könyvtárellátási és módszertani csoportjának munkatársai arra érdemesnek tartottak. Ebben az évben a besnyői Könyvtár, Információs és Közösségi Hely könyvtárosa, Baki Ferencné Rózsika kapta meg munkája elismeréseként a KSZR-díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában