Frissen Fejérből

2022.11.18. 21:00

Idén is báloztak a SZÉPEK

A Szociális Érdekeket Pártoló Emberek Közössége Egyesülete egy jó hangulatú estét töltött az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ megújult épületében, ahol a szórakozás mellett most is szerepet kapott a segítségnyújtás

Baráth Eszter

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Tizenegy esztendeje kezdte meg működését a SZÉPEK Egyesülete, akik hatalmas erőveszítéssel tesznek meg mindent a segítségre szoruló emberek támogatásáért. Az egyesület fő tevékenysége az adományosztás, a kapcsolatok tekintetében pedig többek között az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ nyújt ehhez segítséget. Emellett azonban nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra is, rendszeresen járnak például iskolákba is foglalkozásokat tartani. – A mi koncepciónk az, hogy ne csak egy egyszeri adományt nyújtsunk, legyen az bármekkora összeg. Azzal, hogy ezt egy szociális munkáson keresztül tesszük, egy hosszabb gondozási folyamatot indítunk el – fogalmazott Tóth Alex, A SZÉPEK Egyesület elnöke.

Fotós: Fehér Gábor / FMH

Tóth Alex köszönetét fejezte ki mindazok felé, akik támogatják munkájukat, valamit a szociális munkásoknak és párjaiknak, családjaiknak is, hiszen mint mondta, a segítők segítői nélkül nem tudnának így dolgozni. Az egyesület elnöke kiemelte, bízik abban, hogy jövőre már egy krízismentes időszakban szervezhetik meg a SZÉPEK bálját.

A jelenlévők megtekinthették az Örökség Társulat előadását, majd az est további részét a jó hangulatú beszélgetés és a szórakozás töltötte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában