Frissen Fejérből

2022.11.19. 20:00

Hagyományaikhoz híven idén is koncerttel zárták az évet az abai fúvósok

Évadzáró koncertet adott Aba Város Fúvószenekara. A Tanka János Közösségi Ház és Könyvtár nagytermében klasszikus darabok mellett ismert könnyűzenei dallamok is felcsendültek szombat délután.

Baráth Eszter

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Aba Város Fúvószenekara hagyományosan koncerttel zárja az évet, ahol bemutatják, mi mindent tanultak a maguk mögött hagyott esztendőben. A zenekar tagjai családjaikkal karöltve nyáron egy hetet töltöttek a Balaton partján, a szabadidős programok és a kikapcsolódás mellett pedig tovább bővítették repertoárjukat.

Fotós: Nagy Norbert / FMH 


A zenekar életében több szempontból is különlegesek az évadzáró koncertek. Egyrészt az ilyen alkalmakon lehetőség nyílik számukra feleleveníteni az elmúlt hónapok eseményeit, másrészt az újonnan megtanult dalokat is be tudják mutatni a közönségnek. A koncert során valóságos utazásra vitték a hallgatóságot, hiszen többek között francia és ír dallamok is felcsendültek.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában