Az idősotthon lakói választották ki, kinek adják az elismerést

2022.11.18. 18:00

Árgyelán Tímea kapta az „Év Ápolója” címet

Igazán szép és kedves gesztussal álltak elő a csókakői idősek otthonának lakói. Megválasztották az Év Ápolóját, de nem csak neki, hanem minden, szociális szférában dolgozónak köszönik az egész éves, áldozatos munkáját.

Házi Péter

Árgyelán Tímea érthetően meghatódott, amikor az elismerést megkapta az otthon lakóitól.

Fotó: Kovács László

„Mi, az FMISZI Csókakői Idősek Otthonának lakói az elmúlt évben elindítottunk egy kezdeményezést, melynek lényege, hogy a szociális dolgozók munkáját értékelve nagyobb megbecsülést vívjunk ki a meglehetősen mostohán kezelt ágazat dolgozói számára, abban reménykedve, hogy máshol is táptalajra hullik az ötletünk. Remélhetően az otthonokban működő Érdekvédelmi Fórumok fogadóképesek lesznek az ötletre.” – kereste meg a feolt Kovács László, a csókakői idősek otthonának egyik lelkes lakója.

Az itt élő gondozottak tavaly három főt választottak ki az ápoló személyzet tagjai közül, akiket a legalkalmasabbnak találtak az elismerésre. Őket a „2021-es év Ápolója" emléklappal és lehetőségeikhez mérten szerény, szimbolikus ajándékkal jutalmazták. 

A kedves  „szokást” az idén is folytatták. „A kiválasztás azonban egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen mindannyian a tudásuk legjavát adják. Ezért minden szociális szférában dolgozónak, - bárhol is végzi munkáját,- köszönjük az egész évi fáradságos és nélkülözhetetlen munkáját!” – fogalmazott Kovács László, akinek meggyőződése, hogy az erkölcsi értékkel bíró elismerés nélkülözhetetlen a munkamorál színvonalának emelésében, pláne, ha az éppen a gondozottaktól ered!

Idén tehát a "2022-es év Ápolója" emléklapot Árgyelán Tímea érdemelte ki. Az idősotthon lakói gratuláltak neki és arra kérik, hogy továbbra is mutasson példát kedvességével, segítőkészségével, empátiájával. Köszönik a teljes embert kívánó munkáját és a továbbiakban is számítanak aktív, nélkülözhetetlen és példamutató tevékenységére, melyhez jó egészséget kívánnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában