Közérdekű

2022.10.13. 15:00

Veszélyeshulladék-gyűjtés lesz Bicskén

Veszélyes hulladék, elektronikai hulladék és gumiabroncs hulladék gyűjtést szerveznek Bicskén szombaton. Érdemes kihasználni a lehetőséget!

Borsányi Bea

Fotó: Földi D. Attila / Népszabadság

A bicskei önkormányzat önként vállalt feladatként a Zöld Bicske Kft-vel összefogva a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakosok részére kínálja fel annak lehetőségét, hogy az összegyűjtött veszélyes, elektronikai és gumiabroncs hulladékaikat ingyenesen elszállítja. A gyűjtés szombaton 9-15 óra között tart. A hulladék lerakásának helyszíne a Piactér, ahová a Szent István út páros oldalától a kertvárosig bezárólag szerződéssel rendelkezők vihetik a hulladékot, illetve a Csákvári úti buszforduló, ahol a Szent István út páratlan oldalától a telepig szerződéssel rendelkezők adhatják le a feleslegessé vált holmikat. Mivel leadáskor a lakcímet is ellenőrzik, ezért lakcímkártyájukat mindenképpen vigyék magukkal! Egy lakcímről egyszer lehet hulladékot leadni. 

A gyűjtés során leadható többek között festék, oldószer, étolaj, fáradt olaj, olajszűrő, személyautó gumiabroncs, elemek, akkumulátor, hiánytalan állapotban lévő elektronikai hulladék (a nagy háztartási eszközökből 1 db, a kisebb háztartási gépekből legfeljebb 20 kg). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában