Minden korosztálynak programokkal készülnek

2022.10.25. 17:30

Valódi őszi hangulatban telik majd a péntek délután Nagyvenyimen

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt színes programokkal készülnek az ősz jegyében Nagyvenyimen, ahol a közönségtalálkozó, a szórakozás és a halloween sem marad ki a pénteki délutánból.

Baráth Eszter

Forrás: Pixabay

A Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtárban továbbra is várják azok jelentkezését, akik versenybe szállnának a Legtökösebb venyimi porta címért. A kikötés csupán annyi, hogy a résztvevők saját ingatlanjuk egy olyan helyén, ami az utcáról jól látható, minél „tökösebb” kompozíciót, dekorációt állítsanak össze. Október 27-én 16:00 óráig lehet nevezni a művelődési házban leadott lakcímmel. Ezen a napon 17:00 óráig viszont már el is kell készülni az dekorálással, hiszen a zsűri útnak indul, hogy szemügyre vegye és értékelje az alkotásokat. A résztvevők értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Az eredményhirdetést 28-án, pénteken 17:30 órakor tartják a művelődési ház előtti téren, ezt megelőzően viszont a legkisebbek már csokit is gyűjthetnek a parkosított területen. 18:00 órakor aztán kezdetét veszi a halloween-i buli, ahol a kikapcsolódni vágyók ESSEMM-mel is találkozhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában