Mosoly az arcokon

2022.10.18. 15:00

Szick Petra: „Szívesen lennék édesanya"

Az alcsútdobozi gyökerekkel is rendelkező Szick Petra Dóra ismét hallatott magáról. Nemrég a felcsúti Pancho Arénában tűnt fel kedvenc csapatának, a Puskás Akadémiának szurkolva, majd jótékonykodásra adta a fejét barátnőjével együtt. 15 óriás pizzát adományozott a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány gyerkőceinek.

Kecskés Zoltán

Forrás: Szick Petra Dóra

– Számomra nagyon fontos a család és a barátok, ezért örül a szívem, ha másokon segíthetek. Emellett természetesen imádom a gyerekeket, így ha egy olyan ügy mellé állhatok, ahol őket segíthetem, már ott is vagyok. Így esett, hogy 15 óriás pizza talált gazdira a hétvégén, melynek keretében barátnőm, Tamás Lilla segítségével nem csak egy jót ettünk, de le is mozogtuk a finom ebédet. De ha ez mind nem lett volna elég, akkor még a lovaglásba és a fodrászkodásba is belekóstolhattak a lurkók – mondta a FEOL-nak az egykori szépségkirálynő, aki elárulta szeretne hamarosan édesanya lenni.

Forrás: Szülők Háza Közhasznú Alapítvány 

– Minden ember vágyik arra, hogy boldog családi élete legyen, ám egy harmonikus, boldog család kialakítása szinte az élet egyik legnehezebb, legbonyolultabb, ugyanakkor a legszebb feladata is egyben. Alig várom már ezt a kalandot, szeretnék hamarosan édesanya lenni!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában