Közösen ünnepeltek

2022.10.11. 11:39

Nem csak a húszéveseké a világ – Táncra perdültek a sáregresi szépkorúak

Fontos, hogy az idősek érezzék a megbecsülést a családokban és a közösségünkben is – emelte ki Albertné Tiringer Mária Sáregres polgármestere az idősek világnapja apropóján.

Kecskés Zoltán

A helyi óvodások bájos műsora vidám hangulatot varázsolt Sáregresen.

Fotó: Sebestyén Bálint/Önkormányzat

Pénteken délután megtelt a Csók István Művelődési Ház, hogy a település szépkorúit felköszöntsék, hiszen nincs annál jobb érzés, mint amikor egy község örömet tud szerezni. 

Az ünnepi köszöntőt követően a helyi óvodások bájos műsora vidám hangulatot varázsolt. Őket elkísérték a szülők, nagyszülők és gyönyörködtek a színpadon verselő gyermekekben. Ezt követően Klavácsné Sólya Beatrix előadó egy nosztalgia csokorral kedveskedett az ünnepelteknek. A műsor után vacsora, zene és tánc következett. Búcsúzáskor a hölgyek egy szál virágot, az urak pedig egy üveg bort kaptak ajándékba. Megható alkalom volt mindenki számára. 

A polgármester asszony az alkalmat követően lapunk elmondta, hogy az energiaválság ellenére idén sem maradnak el az adventi gyertyagyújtások és a falukarácsony sem. 

Táncra is perdültek a sáregresi idősek
Fotós: Sebestyén Bálint/Önkormányzat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában