Frissen Fejérből

2022.10.27. 10:30

Megkezdődött a visszaszámlálás: az első adventi díszek már megjelentek Fehérváron

Tagadhatatlanul elérkezett az év azon időszaka, amikor már úgy köszönünk el ismerőseinktől, hogy ha az ünnepekig nem találkoznánk, akkor minden jót.

Bagotai Zsanett

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

Bizony, a visszaszámlálás megkezdődött és nyakunkon a karácsony, ami sokaknak jelenti az év legszebb időszakát. Persze rengeteg logisztikával is jár, hiszen be kell szerezni az ajándékokat, ki kell találni az ünnepi menüt, és talán a legnehezebb, hogy meg kell szervezni mikor és hol találkozzunk a rokonokkal. Advent első hétvégéjéig már csak négy szombat-vasárnap áll előttünk, és amilyen gyorsan repül az idő, hamar azon kapjuk magunkat, hogy az adventi fényekben, barátinkkal kortyolgatjuk a lélekmelegítő forró italokat. Persze az adventi fényekhez is kell logisztika, és nem kevés munka, ezért a Városgondokság szakemberei október 27-én megkezdték a munkálatokat, hogy november utolsó hétvégéjére, minden a helyén legyen, és elkezdődhessen az év legbékésebb időszaka Fehérvár belvárosában is.

Nem kevés munka, amit el kell végezni, így nem csoda, hogy időben megkezdik a díszek felhelyezését 
Forrás: Bagotai Zsanett / feol.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában