Frissen Fejérből

2022.10.11. 17:05

Még idén megújul a pátkai bekötő út

Hamarosan új úton közelíthetik meg településüket a pátkaiak. A helyi lakosok már régóta várnak a bekötőút felújítására, a polgármester tájékoztatása szerint pedig ez rövidesen meg is történik.

Baráth Eszter

Fotó: Baráth Eszter

Néhány héttel ezelőtt kezdték meg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai az általuk fenntartott, Pátka belterületén húzódó úthálózat felújítását. Ezen a szakaszon már lekerült az új aszfalt, hamarosan pedig az útburkolati jelek és a padkák is a helyükre kerülnek.
Nagy Dániel, a település polgármestere kedden közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot, hogy a bekötőút külterületi része is hamarosan új köntöst kap. Mint írta, a mai nap során megtörtént a munkaterület átadása, az elkövetkezendő két hónap során pedig európai uniós támogatással valósul meg az útburkolat cseréje. A településvezető a pátkai lakosok köszönetét fejezte ki a Fejér Megyei Közgyűlés és az állam támogatásáért és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közreműködéséért.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában