Drágakövek és díszpintyek

2022.10.20. 17:00

Csillognak a kövek, a tollak, a borok és a gyermekarcok is Móron

A Móri TDM Egyesület ásványbörzét szervezett az előttünk álló hétvégére. A Wekerle Sándor Szabadidőközpontban tartott esemény október 22-én, szombaton nyit.

Palocsai Jenő

Sokszor a talpunk alatt gördülő kövek is értékesek, még ha nem is tudunk róla, ám csiszolással belőlük is készülhetnek ékszerek, díszek

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Már kilenc órakor meg lehet csodálni a világ valamennyi tájáról Mórra érkező ásványokat és drágaköveket. A program az egész család minden tagjának lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, hiszen ásványokból készült tárgyakat, sőt ékszereket is felvonultatnak az érdeklődők örömére. A szülők nézelődhetnek., vásárolhatnak, ugyanis a gyerekek figyelmét biztosan leköti a csillámtetoválás, az arcfestés, vagy éppen a kürtőskalács. A növény és a borkedvelők is megtalálják a számításaikat, ugyanis a Suppculentarium Pozsgáskertészet egzotikus növénybemutatót, Miklós Csabi pincéje viszont borkóstolót tart és utóbbihoz kiválóan passzolnak majd az Orondpuszta sajtjai. Akit még ez sem győzött meg arról, hogy ott a helye, az tudjon róla, hogy a szombat délután ötig tartó börze egyben papagáj és díszpinty kiállítás is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában