Érdemes előre tervezni

2022.10.27. 15:45

Az ünnepek miatt változnak a menetrendek a megyében is

Amennyiben tömegközlekedést használnak az elkövetkezendő időszakban, javasolt tájékozódni, mielőtt útnak indulnak, hiszen az ünnepek miatt a Volánbusz járatai és a vonatok sem a megszokott rendben közlekednek.

Baráth Eszter

Képünk illusztráció!

Forrás: Elekes Gergő / Feol.hu

Mindenszentek és halottak napja miatt a hosszú hétvégén változik a buszok és a vonatok menetrendje. A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint október 30-án a munkaszüneti nap, október 31-én a szabadnap, november 1-jén a hét első iskolai előadási és munkanapját megelőző munkaszüneti nap menetrendje szerint közlekednek a járatok.

Hasonlóan változik a Máv-Start vonatok menetrendje is. Tájékoztatásuk alapján október 31-én vasárnap az ünnepnapi, november 1-jén a vasárnapi menetrend lesz érvényben, november 2-án pedig már a megszokott, munkanapi rendben közlekednek a járatok.
Az ünnepek alatt várhatóan megnő a tömegközlekedéssel utazók száma, ezért, valamint a menetrendváltozások miatt érdemes előre eltervezni az utazást.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában