Az Aranyvölgyi úti iskolában

2022.10.13. 15:00

A dunaújvárosi szakképzés napja lesz pénteken

Dunaújvárosi szakképzés napja címmel október 14-én, pénteken idén is megtartja pályaorientációs rendezvényét a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum, az esemény támogatója a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara.

Kőhalmi Kálmán

A nyolcadik osztályos diákok és szüleik egészen biztosan sokat, sőt egyre többet beszélnek a továbbtanulásról, és teszik fel a kérdést: hova és hogyan tovább? Erre a kérdésre nem egyszerű válaszolni, ráadásul mindenkinek a maga sajátosságait figyelembe véve kell elhatározásra jutnia. A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum 2017-ben pontosan ezért indította útjára pályaválasztási rendezvényét – tudjuk meg Pocsainé Varga Veronika főigazgatótól. 

Az esemény különlegessége, hogy egy időben, egy helyen jelenik meg valamennyi iskolájuk, a teljes képzési struktúra, jelen vannak partnereik, támogatóik, és szeretettel várnak minden pályaválasztás előtt álló diákot, szüleiket. Ennek a fontos és aktuális találkozásnak igyekeznek minden esztendőben színvonalas, méltó és egyben ünnepélyes kereteket biztosítani. Az idei programban is – szándékaik szerint – érdekes, izgalmas és interaktív bemutatókkal teszik szemléletesebbé az intézményeik szakképzési kínálatát. Duális partnereik közül is többen részt vesznek az eseményen. 

A Dunaújvárosi szakképzés napja rendezvény 2022. október 14-én 9 órakor kezdődik a megnyitóval a Dunaújvárosi SZC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola Apáczai utcai telephelyén (az MMK mellett), és délután 5 óráig várja a látogatókat. 

A teljes cikket a duol.hu felületén olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában