Kerek-évfordulós

2022.09.01. 09:13

Születésnapos fehérvári katonákat köszöntöttek az MH 43-asok

Ajándéktárggyal és dekréttel köszöntötték a negyvenhármas katonai szervezetnél a hatvan- és negyvenéves kerek születésnapos katonákat és honvédelmi alkalmazottakat a nyári időszak záróhetében.

Gyimóthy Levente

Az eseményen Vokla János ezredes, az MH 43.Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnoka méltatta az ünnepelteket, és a teljes vezetőség és személyi állomány nevében megköszönte áldozatos munkájukat.

Mint kiemelte: ugyan az évfordulósok közt ,,öregebb és fiatalabb harcosok is vannak”, ám a legfontosabb, hogy az ember életének eseményeire – amilyen egy születésnap is – szenteljünk néhány percet, megállítva egy pillanatra a ,,mindennapok mókuskerekét.

Ugyan a negyvenhármas szervezet számos változás és sok munka előtt áll, de – ahogy azt aláhúzta - azzal a szakmai tudással, amelyet az ünnepeltek is képviselnek, a közeljövő feladatai könnyedén áthidalhatóak, végrehajthatóak lesznek.

Vokla János ezredes ezúttal az Összhaderőnemi Informatikai Főközpont parancsnokát, Szabó Miklós alezredest; a Törzstámogató Század sorait erősítő Vass László főtörzsőrmestert; valamint, a Híradózászlóalj állományában szolgáló Zsargó Zsolt őrmestert és Varga Zoltán szakaszvezetőt köszöntötte fel. Rajtuk kívül, a Logisztikai Zászlóaljnál szolgáló Tóth István szakaszvezetőt, továbbá, a Dunántúli Híradó és Informatikai Főközpontnál dolgozó Kuncz Albert honvédelmi alkalmazottat méltatta kerek születésnapja alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában