Frissen Fejérből

2022.09.11. 07:30

Színes civil programok a ligetben (képgalériával)

Több mint ötven civil szervezet vett részt szombaton a Zichy-ligetben megrendezett Civil Napon. A Székesfehérvár életében aktívan és rendszeresen résztvevő egyesületek és szervezetek ezúttal saját magukat mutathatták be a látogatóknak.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Tizenötödik alkalommal szervezte meg a város önkormányzata a Civil Napot Székesfehérváron szombaton. A mindennapi élet civil szerveződéseinek rendkívül széles merítéséből kaphatott ízelítőt a ligetben sétáló közönség: megszólították a gyerekeket, sportolni vágyókat, hagyományőrzéssel foglalkozókat, cukorbetegeket, állatbarátokat – hogy csak néhányat említsünk a számos lehetőség közül. A fiatalok kipróbálhattak hangszereket, kreatív játékokat, fújhattak buborékot, de önvédelmi sportokban is kipróbálhatták magukat. A felnőttek pedig kézműveskedhettek, egészségmegőrző programokon vehettek részt és a függőséggel kapcsolatos témákat is megismerhették. Bemutatkozhatott ezúttal minden olyan civil egyesület, amely szeretné megszólítani a fehérváriakat programjával. Találkozhatott a közönség e napon olimpiai sportolókkal, székesfehérvári írókkal, költőkkel, a rendezvény középpontjában, a Zenepavilonban pedig fellépők, előadók mutatkozhattak be. 

A kép bal alsó ikonjára kattintva további fotók érhetők el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában