Frissen Fejérből

2022.09.30. 14:30

Sportoltak, mozogtak a sárbogárdi gyerekek

Az Európai Sporthét keretében az egész kontinens megmozdult. Nem volt ez alól kivétel a Dél-Fejérben található sárbogári Mészöly Géza Általános Iskola sem, ahol pénteken reggel Horogné Gászler Dóri megmozgatott mindenkit, aki arra járt az intézményben.

Kecskés Zoltán

Fotó: Interjúalany

A kezdeményezést célja, hogy a sportot, a testmozgást népszerűsítse kortól - nemtől függetlenül és az egészséges életmódra is felhívja a figyelmet – osztotta meg portálunkkal a tánctanár, aki közel félórás bemelegítő tornát tartott az iskola aulájában, a mosoly pedig nem is maradt el. 

– Több éve dolgozok már együtt a sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskolával, így örömmel vállaltam a felkérést. Lételemem a mozgás és egyben fontosnak tartom az egészséges életmódot, úgy mint test és lélek egységét. Ezt szerettem volna átadni a gyerekeknek is, akik láthatóan nagyon élvezték a reggeli edzést. Nagyon örülök annak, hogy megtelt az iskola aulája és a nebulók mellett a tanárok és a szülők is edzőruhát húztak!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában