Élőben a városból

2022.09.24. 11:00

Kedden Fehérvárról jelentkezik Bochkor Gábor reggeli műsora

Szeptember 26. és 30. között a Szívesen+ Turné keretében minden reggel másik városból, egy-egy hallgató otthonából jelentkezik Bochkor Gábor és Lovász László reggeli rádióműsora. Kedden Székesfehérvárról.

Borsányi Bea

Fotó: Laufer László

Bochkor Gábor évtizedek óta különböző rádióadókon futó reggeli műsora mindig nagy népszerűségnek örvendett és örvend ma is. Ezért az adás évente kétszer kiköltözik a stúdióból, hogy az ország különböző településeit végigjárva a műsorvezető, illetve éppen aktuális társai élőben is találkozhassanak a közönséggel. A tavaszi országjárás után a jövő héten hétfőn (szeptember 26.) indul a Szívesen+ Turné, amelynek keddi állomása Székesfehérvár lesz. A vendéglátó hallgatók Ákosék, akik a Sajó utca 54/b alatt örömmel várnak bárkit a városból és környékéről reggel 6.08 és 10 óra között, aki élőben szeretné élvezni a rádió-showt. Az oroszágjáró körút őszi érdekessége, hogy minden városban lehetett előzetesen ajánlani egy helyi zenekart, akik felléphetnek a műsorban. Fehérváron a The Joystix nevű bandára esett a választás. 

A turné további állomásai:

szeptember 26. Sopron, Várkerület, a Mária szobornál. Fellép a Pair o’ Dice

szeptember 28. Kecskemét, Hóvirág utca 1. (Melinda Park).F ellép a Nova Prospect

szeptember 29. Esztergom, Kovácsi út 3. (Parkoló). Fellép a Szépülő Városközpont

szeptember 30. Miskolc, Estike utca 11. (Estike Sportpálya). Fellép a Bíborszél

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában