Frissen Fejérből

2022.09.13. 14:28

Jó hír: szerdán várhatóan 14 órától megnyitják a Mátyás király körutat!

Házi Péter

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Információnk szerint szerdán kora délután elkezdik bontani a kordonokat és várhatóan 14 órától újra megnyitják az autós forgalom számára a Mátyás király körút Zichy liget és Schwäbisch Gmünd utca közti szakaszát. Ez a szakasz azonban még továbbra is munkaterület lesz, továbbra is előfordulhatnak itt és a Schwäbisch Gmünd utcában időszakos korlátozások, terelések, vezessünk körültekintően!

Frissítés:

Időközben a város hivatalosan is közölte, hogy szerdán kora délután megnyílik a forgalom előtt a Mátyás király körút lezárt szakasza. A tájékoztatás szerint 13.00 órakor megkezdik a felújítások miatt kihelyezett zárások bontását, így várhatóan 14.00 órától már használhatják az autósok és a kerékpárosok is az útszakaszt. Az út hivatalos átadása még nem történik meg, így – korábbi információnkat alátámasztva – közölték azt is, hogy a szakasz a Schwäbisch Gmünd és a Szabadságharcos utcákkal együtt továbbra is munkaterület marad, emiatt kisebb forgalomkorlátozások és forgalmi akadályok előfordulhatnak. Az eddig terelőútvonalon közlekedő autóbuszjáratok szeptember 15-én, csütörtökön már üzemkezdettől az eredeti útvonalon járnak majd. 

A héten a Sárkeresztúri úton épülő körforgalom is elkészül. A város tájékoztatása szerint 15-én, csütörtökön megszűnik a jelzőlámpás forgalomirányítás a Sárkeresztúri út – Juharfa utca csomópontnál. Ezt követően a kihelyezett jelzések szerint, a körforgalom szabályainak megfelelően kell használni a csomópontot. Ez a szakasz azonban továbbra is munkaterület marad, hiszen része a déli összekötő út kivitelezésének, így esetenként számítani lehet kisebb forgalomkorlátozásra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában